Dele af træningen flyttes udendørs – andre dele aflyses frem til og med 22. september

Træningslokalet lukkes ned fra 11. til og med 22. september

Seniortræning og mikrotræning er  som følge heraf aflyst fra fredag den 11. september og frem til og med den 22. september.

Børne- og ungdomstræningen forventes at foregå udendørs, men orienter jer i Facebook-gruppen: Gladsaxe Judo Klub – Mikro, Mini, Børn.

I klubben er vi rigtige ærgerlige over nedlukningen af træningslokalet, når nu vi lige er startet op. Men vi har valgt at bakke op om de ekstraordinære og midlertidige tiltag, som myndighederne iværksætter for at dæmpe en forhøjet smittespredning i Gladsaxe.

Sundhedsmyndighederne foretog den 7. september 2020 en ny samlet vurdering af smittesituationen med særligt fokus på visse kommuner i Københavnsområdet, herunder Gladsaxe, og Odense Kommune, hvor der på det seneste er set forhøjet smitte med COVID-19. Der er i den forbindelse iværksat ekstraordinære, midlertidige tiltag for at inddæmme smitten, foreløbigt til 22. september.

Ydermere har foreningerne i Gladsaxe modtaget en opfordring fra borgmesteren om at hjælpe med at stoppe smittespredningen ved at udvise ekstra opmærksomhed i forhold til hygiejne og afstand og til i den næste tid at overveje, om vi kan gennemføre vores træning forsvarligt indendørs. Samtidig har kommunen midlertidigt suspenderet udlån af lokaler på skoler til idrætsforeninger, da der stort set ses daglige smitteudbrud på skolerne.

I Gladsaxe Judo er vi ikke direkte ramt af suspenderingen, men i vores sport er vi i særlig grad udfordret af afstandskravet. Vi har derfor valgt at lukke dojoen frem til og med 22. september. Vi håber på jeres forståelse og informerer yderligere så fremt, der er nyt.