Judo er livslang læring og venskaber for livet!

Reklamefilmen for Koral Kondi (i dag Faxe Kondi) blev vist i biograferne i 1970 – for 50 år siden. Den blev optaget i Judoklubben Star, der trænede i gymnastiksalen i Alsgade skole i København.

Med – som tilskuer – er Jan Nielsen (nr. 2 fra højre). Han er i dag er 6. Dan og fortsat træner i Gladsaxe Judo Klub. Hans lillesøster Kate er stjernen. Med som tilskuer er blandt andet også Claus Larsen (yderst til venstre). Ham og andre fra den gang havde vi besøg af i julen. Det er et godt eksempel på, at judo giver basis for livslang læring og venskaber for livet.
/Lisbeth