Nyt midlertidigt træningslokale :-)

Kære alle
Hermed en meget glædelig nyhed. Vi har med stor hjælp og velvilje fra Gladsaxe Kommune og AB fået stillet et midlertidigt træningslokale til rådighed
fra mandag den 2. maj 2016 til vores sommerafslutning den 19. juni 2016.
Bemærk, at der ikke er træning torsdag i den kommende uge – den 5. maj pga. Kristi Himmelfart.

Det midlertidige træningslokale er AB’s nye lounge på 2. sal, tribune 3 på Gladsaxe Stadion. Det er et spritnyt og meget fint lokale, som vi er meget taknemmelige over at kunne låne.

Hvis vi er rigtig heldige, kan vi – i hvert fald nogle gange – lade måtten blive liggende. Andre gange må I afsætte tid til at lægge måtterne ud og stable dem i hjørnet.

Det er et ultimativt krav, at vi opfører os som høflige gæster, der passe på deres ting og rydder op efter os, hver gang! Så ingen efterlader halvtomme drikkedunke eller sure sokker i hjørnerne ;-).

Adressen er: Loungen på 2. sal, tribune 3, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg.
Stadion ligger over for Høje Gladsaxe. Følg kørselsvejen ind til højre rundt om stadion. Når I kommer til AB’s kontor i bunden af glastårnet, fortsætter I hen til næste udvendige ståltrappe og går op på 2. sal. Der bliver én engangsdør – Andre døre må ikke benyttes af hensyn til alarmen.

Der er ingen badefaciliteter, men to toiletter, så I må bade derhjemme.

Micro 1. maj 2016
I morgen søndag den 1. maj 2016 træner micro som tidligere udmeldt i Bowling og Badmintonhallen, Gladsaxevej 200, dog ikke i NV-lokalet men på badmintonbane 10.

 

Kommentar ikke mulig.