Velkommen til en ny sæson :-)

Vi glæder os til at se nye og gamle medlemmer til træning, når sæsonen starter onsdag den 10. august og i dagene derefter.
Træningsplanen
kan ses under menupunktet Judotræning.

Som altid har vi et tilbud til alle aldersgrupper fra de helt mindste micro’er på 3 år, der er sammen med deres forældre, til voksne, der aldrig har prøvet at dyrke judo før. Børn og unge har vi også flere forskellige hold til.
Interesserede kan få 3 gratis prøvegange 🙂

Eneste ændring i træningsplanen fra sidste sæson er, at Monika er tilbage som træner om mandagen efter sin barselsorlov, og at børnetræningen denne dag begynder allerede kl. 17 og varer i 1½ time til kl. 18.30.

Vi har fortsat vandskade i vores normale dojo, men vi er tilbage i Gladsaxe Sportshal 1 🙂 I lokalerne på 1. sal. Også kendt som vores gamle klublokale og mødelokale B. Mere info følger.
Vel mødt!