Klubtøj

I Gladsaxe Judoklub har vi en klubtrøje, som man både kan bruge i dagligdagen og til stævner. Trøjen er med til at signalere, at vi kommer fra den samme klub og har et godt fællesskab. Trøjen kan købes af medlemmer og deres familier. Den fås både i børne- og voksenstørrelser.

Trøjen er af mærket Hummel og sort med hvide pile og lynlås. Den har klublogo på ryggen og brystet, og kan købes for 280 kr. til børn og 330 kr for voksne. Ønsker man fornavn på jakken placeres det under logoet på forsiden og koster 25 kr ekstra.

Bestilling

Du kan se – og prøve – klubtrøjen i træningslokalet, inden du bestiller. Lige nu har vi fire voksenstørrelser og børnestørrelserne 116 cm,  128 cm, 140 cm, 152 cm og 164 cm og 176 cm.

Trøjen kan bestilles og købes i CC Sportswear, Bagsværd Hovedgade 79, 2880 Bagsværd, tlf: 44 44 07 34