Bestyrelsen

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsen ved at ringe eller sende en email – telefonnumre og adresser finder du under Kontakt os.

Lisbeth Nielsen
Lisbeth har været klubbens formand siden 2000, og før det var hun klubbens sekretær gennem ca. 10 år.
Hun er suppleant i såvel FIG som kommunens folkeoplysningsudvalg.
Tidligere har hun været formand for JudoDanmark og gennem 12 år bestridt forskellige tillidsposter i forbundet.
Christian Olsen
Christian blev valgt som næstformand i 2017 efter at have været sekretær i et år. Han er dog en gammel kending i klubben, hvor han som judokæmper har trådt sine barnesko. Han har sammenlagt været medlem af klubben i henved 30 år, har tidligere været med i bestyrelsen, blandt andet som kasserer, og så er han æresmedlem.
Peter Bo Olsen
Peter Bo blev valgt til kasserer i 2015.Før det var han næstformand.
Han har været medlem af bestyrelsen af flere omgange. Første gang fra 1976-1985 og igen siden 2006.
Peter Bo styrer klubbens medlemskartotek, tager imod indmelderlser samt udarbejder budget og regnskab.
Sekretær Peter TybjergPeter er kommet med i bestyrelsen i 2017. Han er far til en dreng i klubben og dyrker også selv judo.
Bestyrelsesmedlem Niels JunkerNiels blev valgt ind i bestyrelsen i 2014. Han træner på seniorholdet og er fra 2015 formand for trænerudvalget og tager sig af tilmelding til stævner m.v.
Bestyrelsesmedlem Tor HermansenTor blev valgt ind i bestyrelsen i 2016. Han er tillige aktiv kæmper og træner.