Bestyrelsen

Formand
Lisbeth Nielsen

Lisbeth har været klubbens formand siden 2000, og før det var hun klubbens sekretær gennem ca. 10 år.
Hun er suppleant i såvel FIG som kommunens folkeoplysningsudvalg. Tidligere har hun været formand for JudoDanmark og gennem 12 år bestridt forskellige tillidsposter i forbundet og blev i 2020 udnævnt til æresmedlem.

Næstformand
Christian Olsen

Christian blev valgt som næstformand i 2017 efter at have været sekretær i et år. Han er dog en gammel kending i klubben, hvor han som judokæmper har trådt sine barnesko. Han har sammenlagt været medlem af klubben i henved 30 år, har tidligere været med i bestyrelsen, blandt andet som kasserer, og så er han æresmedlem.

Kasserer
Peter Bo Olsen

Peter Bo blev valgt til kasserer i 2015.Før det var han næstformand.
Han har været medlem af bestyrelsen af flere omgange. Første gang fra 1976-1985 og igen siden 2006.
Peter Bo styrer klubbens medlemskartotek, tager imod indmeldelser samt udarbejder budget og regnskab.

Sekretær Tor Hermansen

Tor har været i klubben siden barnsben og blev valgt ind i bestyrelsen i 2016 og derefter som sekretær i 2023. Han har været aktiv kæmper gennem flere år i ungdom og senior, samt var træner for et af ungdomsholdende i en årrække.

Tor er formand for trænerudvalget og tager sig af tilmelding til stævner m.v..

Bestyrelsesmedlem Khuram Malik

Khuram blev valgt ind i bestyrelsen i 2023. Khuram har trænet i klubben siden 2008, har som kæmper vundet medaljer i over 100 turneringer, heriblandt vundet 2 danske mesterskaber. Khuram er tidligere. Khuram er fast træner for ungdom og senior på mandagsholdet.