Mikro, 3-6 årige og deres forældre

Holdet træner hver søndag. Træningen byder på “kvalitetstid” for børn og voksne.
Børnene har enten deres mor eller far med på måtten, og når vi selv skal sige det, er det super hyggeligt.
Børnene får trænet deres motorik, koordination og balance.
De lærer at slå kolbøtter, stå på et ben og klatre op på skuldrene af mor eller far, som var de små cirkusprinser eller -prinsesser.
Desuden bliver de første judoteknikker og -bevægelser leget ind.
Man er fortrinsvis sammen med sit eget barn – men børnene kan også blive bedt om at tumle sammen, hvilket kan være en udfordring, når man ikke er så stor.

Mini, 5-8 årige

Holdet træner hver tirsdag. Træningen består af opvarmning, faldeøvelser og masser af små judoøvelser, hvor børnen lærer at træne holdegreb og kæmpe to og to. De introduceres også for stående kast, der til en start foregår i en stor blød måtte.

.

Børn & Ungdom, 8-12 år

Træningen består af opvarmning, faldøvelser, basisteknik – stående og i gulvet – samt af introduktion til kamp. På den måde bliver børnene rustet til såvel graduering som til at deltage i konkurrencer, hvis de ønsker det. Der introduceres ligeledes mere avancerede teknikker, afhængig af den enkeltes niveau, således at den enkelte unge udvikler egne favoritteknikker, som løbende forbedres.

.

Ungdom & Seniorer – fra 12-14 år og op
Begyndere og øvede

Træningen er for begyndere og øvede. Den indeholder opvarmning, faldøvelser samt såvel basisteknikker som mere avancerede teknikker og kamptræning.
Træningen er fokuseret omkring den enkeltes niveau og fortsatte udvikling.

.