Mikro, 3-6 årige og deres forældre

Holdet træner hver søndag fra 10-11

Træningen byder på “kvalitetstid” for børn og voksne.
Børnene har enten deres mor eller far med på måtten, og når vi selv skal sige det, er det super hyggeligt.
Børnene får trænet deres motorik, koordination og balance.
De lærer at slå kolbøtter, stå på et ben og klatre op på skuldrene af mor eller far, som var de små cirkusprinser eller -prinsesser.
Desuden bliver de første judoteknikker og -bevægelser leget ind.
Man er fortrinsvis sammen med sit eget barn – men børnene kan også blive bedt om at tumle sammen, hvilket kan være en udfordring, når man ikke er så stor.

Holdets trænere er i lige uger Suvi Do Vale (1.Dan), og i ulige uger Henrik Hermansen

Mini, 5-8 årige – begyndere og let øvet

Holdet træner hver tirsdag. Træningen består af opvarmning, motorik, faldeøvelser og masser af små judo-øvelser, hvor børnene lærer at træne holdegreb og kæmpe to og to. De introduceres også for stående kast, der til en start foregår i en stor blød måtte.

Holdets træner er Henrik Hermansen

Børn & Ungdom, 8-14, seniorerholdet er velkommen – Begynder & Øvet.

Mandagstræningen består af opvarmning, faldøvelser, basisteknik – stående så vel som i gulvet – samt af introduktion til kamp. På den måde bliver børnene rustet til deltagelse i konkurrencer og graduering, hvis de ønsker det. Der introduceres ligeledes mere avancerede teknikker, afhængig af den enkeltes niveau, således at den enkelte unge udvikler egne favoritteknikker, som løbende forbedres.

Holdets træner er Khuram Malik & hjælpetræner Poul Groskopf.

Børn & Ungdom, 8-14 – Begyndere og øvet

Træningen er for begyndere og øvede. Den indeholder opvarmning, faldøvelser samt såvel basisteknikker som mere avancerede teknikker og kamptræning.
Træningen er fokuseret omkring den enkeltes niveau og fortsatte udvikling. Mandag og onsdagstræningerne er meget lig, men variere i fokus alt efter hvad trænerne koordinerer indbyrdes.

Holdets træner er Monika Pszenna

Senior – Begynder og øvet

Træningen er for begyndere og øvede. Træningen indeholder opvarmning, faldøvelser samt basisteknikker. Træning giver på både frihed til træne favoritteknikker samt mere avancerede teknikker og kamptræning.

Holdets træner er Damnian Hannerz