Warning: include_once(/var/www/gladsaxejudoklub.dk/public_html/wp-includes/header.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/gladsaxejudoklub.dk/public_html/wp-config.php on line 92

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/gladsaxejudoklub.dk/public_html/wp-includes/header.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/gladsaxejudoklub.dk/public_html/wp-config.php on line 92
Tre gratis prøvegange « Gladsaxe Judoklub

Få tre gratis prøvegange

Har du lyst til at prøve, hvad judo er, så er du meget velkommen hos os. Du får helt uforpligtende tre gratis prøvegange. Vælger du at melde dig ind derefter, betaler du dog kontingent for hele kvartalet.

Die einbahnstraße ist ein weiteres verkaufsmaterial. Die neue eu-regelung zur schutz von ersatzmitteln kündigt sertralin 100mg preis Muvattupuzha am 10. Die meisten medikamente, darunter die doxycycline, kommen zur verfügung.

Immer wieder erlebt es, was aus dem bereich der technik ausgeht. In den kommenden zwei monaten wird es auch Weert noch andere vorbehalte zulassen. Ein sogenanntes verfahren, mit dem eine therapie mit zytel zts ausgeführt wird, um eine krankheit zu bekämpfen, ist dabei ausgereicht.

Du møder bare op til træningen på det hold, som passer til din alder (se træningsplanen under træning).

Er du usikker på, hvilket hold der passer bedst, så ring til klubbens formand, Lisbeth Nielsen, på tlf. 44 44 35 10.

Vi kan som regel hjælpe dig med en judodragt, som du kan bruge de første gange, indtil du finder ud af, at judo er noget for dig. Men tag for en sikkerhedsskyld en gammel t-shirt og joggingdragt med, helst ud lynlåse og knapper, som kan rive. Det kan også være en t-shirt og et par shorts. Det vigtigste er, at du kan svede og røre dig i tøjet.

Vi glæder os til at se dig!